Bestillingsregler

Når du har bekreftet og betalt billettene dine, kan de ikke byttes, tas i retur eller annulleres. Når du har gjennomført bestillingen din, bør du skrive ut en bestillingsbekreftelse. Vi sender deg også en kopi av bestillingsbekreftelsen per epost.

Billettene

Billettene henter du hos vår agent sentralt i London FØR du reiser til fotballkampen. Adresse, åpningstider osv. står på den bestillingsbekreftelsen som vi sender deg via epost og er også tilgjengelig under ”KONTAKT I LONDON”' ved å klikke på KONTAKT. Har du kjøpt eller ønsker du å kjøpe billetter til følgende klubber CHELSEA, QPR eller ARSENAL: For disse tre klubbene bruker vi ulike byråer. Avhengig av hvilket byrå vi bruker for kampen du bestiller til, skal du ENTEN hente billettene hos vårt byrå i London ELLER direkte på stadion ELLER på Thistle Marble Arch Hotel i London. Hvilket hentepunkt du bruker vil bli angitt på verdikupongen/e-billetten vi sender til deg, ikke senere en 7 dager før kampdatoen, men ofte umiddelbart etter du har fullført bestillingen.

Kampdato

Fotballkamper i England kan flyttes fra lørdag til søndag og omvendt. Det hender også at tidspunktet endres, og dette kan skje på kort varsel! Endring av dag og tid skyldes ofte tv-overføringer, eller at en annen cupkamp (FA, LIGA, CL osv.) blir planlagt tett på en annen kamp, slik at denne flyttes fra lørdag til søndag eller omvendt. Spilletidspunkt kan også flyttes på kort varsel og varierer mellom kl. 12.00 og 18.00 lørdag og søndag. Det samme gjelder for midtukekamper som kan flyttes mellom tirsdag og onsdag og typisk har spilletidspunkt mellom 17.00 og 21.00. Da vi ikke kan garantere at klubbene refunderer penger for en kamp som flyttes – selv om det skjer på kort varsel – mellom lørdag og søndag eller mellom tirsdag og onsdag, anbefaler vi på det sterkeste at dere er i London fra før kl. 11.00 lørdag og ikke reiser hjem før mandag, hvis dere skal se en helgekamp, samt at dere er i London hele tirsdag og onsdag, dersom dere skal se en midtukekamp. Vi tilbakebetaler KUN penger til våre kunder for en kamp som flyttes i ovennevnte tidsrom, DERSOM vi får penger tilbake fra klubbene, og dette kan vi som sagt ikke garantere. Det er klubbene som bestemmer fra kamp til kamp om de vil tilbakebetale pengene. Vi følger deres regler, og derfor er det viktig at dere overholder ovenstående anbefalinger! I visse tilfeller flyttes en helgekamp også til mandagen eller til en helt annen helg eller uke. I slike tilfeller får dere tilbake alle pengene dere har betalt oss.

Plassering

Du vil alltid få plass blant hjemmelagets tilskuere eller i nøytral sone. Det betyr at du aldri bør bære drakter, luer, skjerf eller annet med motstandernes logo eller farger. Du bør heller ikke vise sympati for motstandernes lag. Dersom du ikke overholder disse reglene, kan du bli nektet adgang til stadion eller bli bortvist. Når du bestiller billetter, velger du selv kategori på stadion. Her vil du også få en nærmere beskrivelse av kategoriene. Vi kan ikke garantere eller bestille bestemte plasser innenfor kategoriene; vi kan kun garantere plasser innenfor kategorien!

FAQ

Vi anbefaler at du leser våre FAQ/Ofte stilte spørsmål, godt, dersom du har spørsmål eller ønsker å vite mer om bestillingsreglene våre.

Priser og gebyrer

Prisen du betaler her er inklusiv forsalgsgebyr til klubben samt gebyr til agenten vår og oss. Les mer om priser og gebyrer under FAQ/Ofte stilte spørsmål

Når du gjennomfører et kjøp, har du godkjent ovenstående bestillingsvilkår og regler.

Bestillingsregler, LondonFotball.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv