Kontakt oss

Klikk på rubrikken som passer til din forespørsel.

Bestilling

Den enkleste, raskeste og sikreste måten for deg som ønsker å bestille billetter via nett her på siden. Du kan også ringe og få hjelp med din bestilling hos vår kundetjeneste på telefon 21 62 89 60 (nordisktalende personale), men bestillingen må du gjøre selv her på denne siden. Du kan også sende oss spørsmål via epost ved å bruke kontaktformularet på denne siden, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Savner du din e-billett? Fyll inn din e-postadresse og ditt bestillingsnummer, og så sender vi den til deg en gang til:

Avbestilling

Generelt kan man ikke endre, avbestille eller annullere billetter til fotball i London. Dette får du informasjon om tidlig i bestillingsprosessen, og du bekrefter også at du aksepterer det når du bestiller billetter.

Selvfølgelig vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg, dersom uhellet skulle være ute. Dersom du blir nødt til å avbestille eller endre bestillingen, så send oss en epost via kontaktformularet hvor du angir bestillingsnummeret ditt, så skal vi se hva vi kan gjøre og eventuelt selge billettene dine videre til en annen side.

Dersom vi får solgt billettene dine videre, må dette først godkjennes av London, og deretter må vi motta kreditt fra agenten vår. Det er ikke uvanlig at denne prosessen kan ta ganske lang tid. Derfor kan det godt gå 1 til 2 uker fra kamphelgen før vi vet helt sikkert om vi kan selge billettene dine videre eller ikke. Vi forstår godt at en slik ventetid ikke er optimalt for deg som kunde, men det er dessverre slik prosedyren er, og dette er den eneste måten vi kan gjøre dette på.

Avbestillingsbeskyttelse

Her hos LondonFotball.no kan du bestille avbestillingsbeskyttelse, som dekker hele billetten din, dersom uhellet er ute og du, reisefølget ditt eller en nær slektning av deg blir syk

Pris:
Avbestillingsbeskyttelsen koster 10% av den totale kjøpesummen.

Avbestillingsbeskyttelsen vår dekker:
Du vil få hele billetten din refundert (minus tillegget for avbestillingsbeskyttelsen) dersom en av dine nærmeste slektninger (mann, kone, barn, søsken eller foreldre) eller reisefølget ditt blir syk, rammes av en ulykke eller dør. Avbestillingsbeskyttelsen gjelder frem til du begynner reisen din, når du går ombord på flyet, toget osv. i hjemlandet ditt.

Bestilling av vår avbestillingsbeskyttelse
Avbestillingsbeskyttelsen vår kan kun bestilles sammen med billetten din, og ikke separat. Den er gyldig fra og med bestillings- og kjøpsdatoen. Tillegget for avbestillingsbeskyttelsen vil ikke bli refundert.

Melding om avbestilling
Dersom du ønsker å bruke avbestillingsbeskyttelsen din må du gi oss beskjed på e-post: helpdesk@ticmate.com før kampens dato. Hvis ikke vil ikke avbestillingsbeskyttelsen være gyldig.

Legeerklæring
Det vil ikke bli gitt refusjon uten gyldig legeerklæring. Erklæringen må ikke sendes senere enn to uker etter kampens dato. Legg også ved en kopi av avbestillingsbeskyttelsen din. Legeerklæringen må inneholde doktorens navn, adresse og telefonnummer.
Vær vennlig å sende legeerklæringen og kopi av avbestillingsbeskyttelsen din pr. post til vår adresse:
LondonFotball.no / Ticmate AB
Filipstad Brygge 1
NO-0252 Oslo

Hvis andre enn du som har kjøpt billetten avbestiller:
Hvis andre enn du som har kjøpt billetten ønsker å avbestille må du i tillegg til legeerklæringen sende oss et bevis på at dere skulle reise sammen. Dette kan for eksempel være en kopi av fly- eller hotellbestillingen deres.

Forsikringen dekker ikke:
- Hvis du har glemt å ta med deg e-billetten eller bestillingsbekreftelsen din.
- Hvis du kommer for sent til kampen, og dermed ikke slipper inn.
- Hvis du angrer billettkjøpet ditt.
- Hvis du ikke rekker frem til kampen i tide på grunn av transportproblemer som verken vi eller arrangøren er ansvarlig for pga. streik på flyplassen, blant flyselskapene eller hos andre offentlige transportselskaper.
- Hvis du kommer for sent til flyet ditt.
- Hvis du blir syk, rammes av ulykke eller noen dør mens du ER i London.
- Hvis det skjer en naturkatastrofe som vulkanutbrudd, oversvømmelse, snøstorm eller jordskjelv.
Vår avbestillingsbeskyttelse kan ikke tegnes for grupper på 9 personer eller mer.

Din e-post *
Navn *
Telefonnummer *
Bestillingsnummer *
Skriv din melding
En kopi sendes til e-post-adressen din

LondonFotball.no powered by Ticmate

Hovedkontor:
Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
111 30 Stockholm, Sverige

Norge:
Ticmate Aksjeselskap
Brønnøysundregistrene
Organisasjonsnr 993 406 449

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sverige
Org nr. 556710-6017
VAT nr. SE556710601701

Epost Epost 21 62 89 60 21 62 89 60
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv