Om LondonFotball.no

LondonFotball.no er en nettside som har som mål å skaffe nordmenn informasjon og fotballbilletter i London på en enkel, smart og trygg måte.

Litt om Chelsea:

Chelsea FC ble stiftet i 1905 og spiller på det berømte stadion Stamford Bridge som ble innviet i 1877, altså før Chelsea FC ble stiftet. Stamford Bridge har plass til rundt 42.000 tilskuere. Chelsea ble "verdensberømt" da den russiske milliardæren Abramovich i 2003 kjøpte klubben som dermed ble en av de rikeste i verden. Siden 2003 har Chelsea FC kjøpt et hav av berømte spillere og bl.a. vunnet det engelske mesterskapet to ganger (2005 og 2006) og blitt nr. to hele 4 ganger! Ikke dårlig.

Litt om Fulham:

Fulham FC er nok ikke så berømt som Arsenal og Chelsea, men er likevel en klubb som har spilt mange år i strekk i Premier League, noe som er ensbetydende med spill og fight av høy klasse. Det er alltid en fornøyelse å se Fulham spille hjemme på Craven Cottage i London, og det er alltid en fantastisk stemning der. Fulham FC ble grunnlagt i 1896 og spiller som sagt på Craven Cottage, hvor der er plass til rundt 23.000 tilskuere. En fordel for deg som kunde er at billettprisene ikke er så høye for Fulham FC som for Arsenal og Chelsea, fordi Fulham som klubb ikke er like berømt. Så hos Fulham FC kan du oppleve den fantastiske stemningen som alltid finnes når det spilles Premier League-kamp til en pris som er langt under hva det koster å se f.eks. Arsenal eller Chelsea

Litt om West Ham:

West Ham United er den fjerde klubben i London som vi selger billetter til og som også spiller i Premier League. I likhet med Fulham FC er nok West Ham United er nok noe mindre kjent enn Arsenal eller Chelsea, men det er virkelig en opplevelse å se West Ham spille hjemme i London. West Ham United har spilt fast i Premier League i mange år. West Ham United ble grunnlagt i 1904 og spiller på Boleyn Ground (Upton Park), hvor det er plass til rundt 35.000 tilskuere. En fordel for deg som kunde er at billettprisene ikke er så høye for West Ham som for Arsenal og Chelsea, fordi West Ham som klubb ikke er like berømt. Så hos West Ham kan du oppleve den fantastiske stemningen som alltid finnes når det spilles Premier League-kamp til en pris som er langt under hva det koster å se f.eks. Arsenal eller Chelsea

Litt om Crystal Palace, Charlton og QPR:

Både Crystal Palace, Charlton og Queens Park Rangers (QPR) spiller i divisjonene under Premier League (1. og 2. divisjon). Dermed er det ikke sagt at det er kjedelig å se de to lagene spille på hjemmebane i London. Spillet er kanskje ikke så polert og elegant som i Premier League, men fighten og intensiteten er der i like stor grad, og denne stemningen kan stort sett bare oppleves med fotball i England. QPR ble grunnlagt i 1904 og spiller på det flotte stadionet Loftus Road, hvor det er plass til rundt 19.000 tilskuere. Charlton ble grunnlagt i 1919 og spiller på The Valley, hvor det er plass til rundt 27.000 tilskuere. Crystal Palace ble grunnlagt i 1905 og spiller på Selhurst Park, hvor det er plass til rundt 27.000 tilskuere.

Om LondonFotball.no

 

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost
Handlekurv