Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotball i London

Velkommen til LondonFotball.no, stedet for deg der ønsker billetter til fotball i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi selger billetter til fotball i London i Premier League, 1. divisjon, den berømte FA-cupen og til klubbenes europeiske kamper, når de har kvalifisert seg til Champions League eller UEFA-cupen.

Hos LondonFotball.no kan du enkelt, hurtig og trygt bestille billetter til akkurat den fotballkampen i London som du ønsker å se før du reiser hjemmefra! Da slipper du lange køer og utsolgte kamper og kan bruke tiden i London på noe mer fornuftig og behagelig!

God tur

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende kategorier

Fulham FC

Fulham FC ble grunnlagt i 1886 og ligger i homonymområdet i Vestre London. Fulham er en liten klubb som kommer fra det samme området som Chelsea i Vestre London. Når Chelsea begynte å bli større og sterkere under Abramovich, ble Fulham litt mindre, etter de store årene i begynnelsen av 2000-tallet. En av konsekvensene av dette er at barn og unge fra området velger å heie på Chelsea i stedet for Fulham. Likevel besøker mange turister Craven Cottage for å se en Fulham-kamp siden det er billigere en andre kamper men tilbyr samme unike atmosfæren. De som har vært på en kamp på Craven Cottage, blir ofte overrasket over den fantastiske støtten som Fulham-fansen tilbyr laget sitt. Besøk Craven Cottage for å oppleve den engelske fankulturen på sitt beste og se Fulham FC prøve seg på et opprykk til Premier League i år!

Ticmate veldedighet

Fulham FC

Om du vil oppleve fotball i verdensklasse, da har du kommet rett! Kjenn spenningen på kroppen når du ser Fulham denne sesongen, enten på Craven Cottage eller på bortebane. Om det er The Championship, FA-cupen eller The League Cup, vi har alle!

Klikk på ”LES MER” for at få mer info om den aktuelle kampen eller klikk på ”BESTILL” hvis du ønsker å bestille billetter til den valgte kampen med Fulham FC på Craven Cottage med en gang.

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 19 (19)