Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotball i London

Velkommen til LondonFotball.no, stedet for deg der ønsker billetter til fotball i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi selger billetter til fotball i London i Premier League, 1. divisjon, den berømte FA-cupen og til klubbenes europeiske kamper, når de har kvalifisert seg til Champions League eller UEFA-cupen.

Hos LondonFotball.no kan du enkelt, hurtig og trygt bestille billetter til akkurat den fotballkampen i London som du ønsker å se før du reiser hjemmefra! Da slipper du lange køer og utsolgte kamper og kan bruke tiden i London på noe mer fornuftig og behagelig!

God tur

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende kategorier

Chelsea FC

Chelsea FC ble stiftet i 1905 og spiller på det berømte stadion Stamford Bridge som ble innviet i 1877, altså før Chelsea FC ble stiftet. Stamford Bridge har plass til rundt 42.000 tilskuere. Chelsea ble "verdensberømt" da den russiske milliardæren Abramovich i 2003 kjøpte klubben som dermed ble en av de rikeste i verden. Siden 2003 har Chelsea FC kjøpt et hav av berømte spillere og bl.a. vunnet det engelske mesterskapet to ganger (2005 og 2006) og blitt nr. to hele 4 ganger! Ikke dårlig.

Ticmate veldedighet

Chelsea FC

Om du vil oppleve fotball i verdensklasse, da har du kommet rett! Kjenn spenningen på kroppen når du ser Chelsea denne sesongen, enten på Stamford Bridge eller på bortebane. Om det er Premier League, FA-cupen eller Champions League, vi har dem alle!

Klikk på ”LES MER” for at få mer info om den aktuelle kampen eller klikk på ”BESTILL” hvis du ønsker å bestille billetter til den valgte kampen med Chelsea FC på Stamford Bridge med en gang.

TEA BAR TICKET / BLUE DINNER TICKET: Er inkl. en lunsj/middag på Stamford Bridge / Chelsea Complex FØR kampen. Åpner for lunsj/middag 2 timer før kampen. Selve billettene er på West Upper Tier eller East Upper Tier! Prisen omfatter ingen form for transport/hotel!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 26 (26)