Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til fotball i London

Velkommen til LondonFotball.no, stedet for deg der ønsker billetter til fotball i London med Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall eller Watford.

Vi selger billetter til fotball i London i Premier League, 1. divisjon, den berømte FA-cupen og til klubbenes europeiske kamper, når de har kvalifisert seg til Champions League eller UEFA-cupen.

Hos LondonFotball.no kan du enkelt, hurtig og trygt bestille billetter til akkurat den fotballkampen i London som du ønsker å se før du reiser hjemmefra! Da slipper du lange køer og utsolgte kamper og kan bruke tiden i London på noe mer fornuftig og behagelig!

God tur

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Fornøyde kunder

Lignende kategorier

West Ham United FC

West Ham United er den fjerde klubben i London som vi selger billetter til og som også spiller i Premier League. I likhet med Fulham FC er nok West Ham United er nok noe mindre kjent enn Arsenal eller Chelsea, men det er virkelig en opplevelse å se West Ham spille hjemme i London. West Ham United har spilt fast i Premier League i mange år. West Ham United ble grunnlagt i 1904 og spiller på Boleyn Ground (Upton Park), hvor det er plass til rundt 35.000 tilskuere. En fordel for deg som kunde er at billettprisene ikke er så høye for West Ham som for Arsenal og Chelsea, fordi West Ham som klubb ikke er like berømt. Så hos West Ham kan du oppleve den fantastiske stemningen som alltid finnes når det spilles Premier League-kamp til en pris som er langt under hva det koster å se f.eks. Arsenal eller Chelsea.

Ticmate veldedighet

West Ham United FC

Om du vil oppleve fotball i verdensklasse, da har du kommet rett! Kjenn spenningen på kroppen når du ser West Ham denne sesongen, enten på London Stadium eller på bortebane. Om det er Premier League, FA-cupen eller Champions League, vi har dem alle!

Sorter etter
Søkresultat: 1 - 19 (19)